Меню
Your Cart

Аксесоари и резервни части за пилони за знамена

Всички пилони закупени от нас получавате с пълен комплект аксесоари необходими за монтирането им и окачване на знамената. Предлагаме и всички възможни аксесоари и резервни части за пилони, които могат да Ви бъдат необходими в бъдеще.

Въже за знаме за пилон Въже за знаме за пилон
Най-продаван
Здраво въже с дебелина 6 мм. плетено с 8 нишки специално разработено за издръжливост на слънце и външни атмосферни условия. Ниска абсорбация на вода и лесно за почистване. Разрушаващо натоварване на скъсване: 205 daN (kg.)Цената е за линеен метър.Материал: 100 % полиестер...
1.80 лв. Без данък:1.80 лв.
Подсилен придържащ ринг за знаме за пилон Подсилен придържащ ринг за знаме за пилон
Най-продаван
Подсилен флагов ринг направен от плътен ПВЦ материал за по-голяма издръжливост. Придържащите рингове за знаме за пилон са необходим компонен за правилното закрепване на знаме към всеки модел пилон. Чрез тях знамето се придържа близо до пилона при вятър и така се намалява възможността знамето да се с..
7.20 лв. Без данък:7.20 лв.
Соларно лед осветление за знаме на пилон, осигуряващо осветеност на знамето през нощта. Автоматично зареждане през деня и светене през тъмната част на денонощието. Характеристики:Батерия: 2500 mAh Живот на батерията:  около 50000 часаВодоустойчивост: IP55Размер: диаметър 22,5 см...
180.00 лв. Без данък:180.00 лв.
Тежест за знаме, която не позволява знамето да се набира нагоре по пилона и държи знамето изпънато постоянно. Тежестта се закрепя за най-доланата капса на знамето и обикаля пилона. Флаговата тежест придържа знамето към пилона и намалява значително възможността от скъсване при вятър.Отстъпка в цената..
66.00 лв. Без данък:66.00 лв.
Бюджетен комплект, който съдържа всичко необходимо, за да превърнете един стълб в пилон за знаме. Комплектът включва следните части:- 10 метра здраво полиестерно въже;- метален кнехт за вързване на въжето- пластмасова глава/шапка за върха на пилона с отвори за преминаване на въжето- 2 пластмасови ка..
90.00 лв. Без данък:90.00 лв.
Този комплект съдържа всичко необходимо, за да превърнете един стълб в красив пилон за знаме. Комплектът включва следните части:- 10 метра здраво полиестерно въже;- метален кнехт за вързване на въжето- метална глава за върха на пилона с ролка- декоративен връх - топка- карабини за окачване на знамет..
120.00 лв. Без данък:120.00 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)