Меню
Your Cart

Ограничителни колчета с лента или въже

Метални ограничителни колчета/стопери с лента или с въже. С помощта на тези ограждения ще може да ограничите определена зона или да забраните достъп до нея, както и да използвате огражденията за указване на посоката в зали, ресторанти, банки, хотели, конференции и събития и други мероприятия. Подходящи за рекламни събития, презентации, заседателни зали, различни институционални сгради, музеи, библиотеки, конференции, хотели, казина и игрални зали, посрещане на официални гости. 

Стабилено и елегантено черно метално ограничително колче с черна лента.  Лентата е вградена в ограждението, изтегля се и се закача за следващото ограждение. Могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от неръждаема стомана. Устойчиви са на корозия, издръжливи и лесни за почистван..
90.00 лв. Без данък:90.00 лв.
Ограничително колче с червена лента Ограничително колче с червена лента
Най-продаван -20 %
Стабилено и елегантено черно метално ограничително колче с червена лента.  Лентата е вградена в ограждението, изтегля се и се закача за следващото ограждение. Могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от неръждаема стомана. Устойчиви са на корозия, издръжливи и лесни за почиств..
90.00 лв. 72.00 лв. Без данък:72.00 лв.
Стабилено и елегантено сиво метално ограничително колче със синя лента.  Лентата е вградена в ограждението, изтегля се и се закача за следващото ограждение. Могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от неръждаема стомана. Устойчиви са на корозия, издръжливи и лесни за почистван..
90.00 лв. Без данък:90.00 лв.
Стабилен и елегантен хромиран ограничителен стопер с червена лента.  Лентата е вградена в стопера, изтегля се и се закача за следващото ограждение. Могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от неръждаема стомана. Устойчиви са на корозия, издръжливи и лесни за почистване. С помо..
90.00 лв. 72.00 лв. Без данък:72.00 лв.
Стабилено и елегантено сиво метално ограничително колче с въже с цвят по Ваш избор.  Възможност за закачане на въжето за следващо колче с иноксови самозатварящи се куки. Колчетата могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от неръждаема стомана - инокс. Устойчиви са на корозия, ..
180.00 лв. Без данък:180.00 лв.
Ограничителна бариера с прибираща се лента за контрол на достъпа и очертаване и клиентопотока. Стабилено и елегантено златисто метално ограничително колче с червена лента.  Лентата е вградена в ограждението, изтегля се и се закача за следващото ограждение. Могат да бъдат свързани в произволни ф..
90.00 лв. Без данък:90.00 лв.
Стабилено и елегантено златисто метално ограничително колче с въже с цвят по Ваш избор. Възможност за закачане на въжето за следващо колче със златисти самозатварящи се куки. Колчетата могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от неръждаема стомана - инокс. Устойчиви са на корозия, ..
180.00 лв. Без данък:180.00 лв.
Комплект от две стабилени и елегантени златисти метални ограничителни пилона/колчета с едно червено въже.  Въжето е велурно със златисти самозатварящи се куки за закачане. Стоперите могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от полирана стомана, издръжливи и лесни за почистване...
310.10 лв. 264.00 лв. Без данък:264.00 лв.
Ограничително въже с дължина 150 см. за стопер/бариера с метални карабини. Възможни цветове - червен, син, черен, осукан трикольор - бял, зелен и червен цвят. Въжето е изградено от устойчива на мачкане пяна и е покрито с кадифе. Всеки край на въжето завършва със здрава кука/карабина за окачане със с..
49.90 лв. Без данък:49.90 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Tози сайт ползва бисквитки за да ви предложи най-добра работа със сайта.