Меню
Your Cart

Ограничителни колчета с лента

Метални ограничителни колчета с лента. С помощта на тези ограждения ще може да ограничите определена зона или да забраните достъп до нея, както и да използвате огражденията за указване на посоката в зали, ресторанти, банки, хотели, конференции и събития и други мероприятия. Подходящи за рекламни събития, презентации, заседателни зали, различни институционални сгради, музеи, библиотеки, конференции, хотели, казина и игрални зали, посрещане на официални гости. 

Стабилено и елегантено сиво метално ограничително колче с въже с цвят по Ваш избор.  Възможност за закачане на въжето за следващо колче с иноксови самозатварящи се куки. Колчетата могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от неръждаема стомана - инокс. Устойчиви са на корозия, ..
140.00 лв. Без данък:140.00 лв.
Ограничително колче с въже Ограничително колче с въже
Най-продаван
Стабилено и елегантено златисто метално ограничително колче с въже с цвят по Ваш избор. Възможност за закачане на въжето за следващо колче със златисти самозатварящи се куки. Колчетата могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от неръждаема стомана - инокс. Устойчиви са на корозия, ..
140.00 лв. Без данък:140.00 лв.
Стабилено и елегантено черно метално ограничително колче с червена лента.  Лентата е вградена в ограждението, изтегля се и се закача за следващото ограждение. Могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от неръждаема стомана. Устойчиви са на корозия, издръжливи и лесни за почиств..
99.00 лв. 80.00 лв. Без данък:80.00 лв.
Ограничителна бариера с прибираща се лента за контрол на достъпа и очертаване и клиентопотока. Стабилено и елегантено златисто метално ограничително колче с червена лента.  Лентата е вградена в ограждението, изтегля се и се закача за следващото ограждение. Могат да бъдат свързани в произволни ф..
99.00 лв. Без данък:99.00 лв.
Стопер с лента Стопер с лента
Най-продаван -19 %
Стабилен и елегантен хромиран ограничителен стопер с червена лента.  Лентата е вградена в стопера, изтегля се и се закача за следващото ограждение. Могат да бъдат свързани в произволни форми. Произведени са от неръждаема стомана. Устойчиви са на корозия, издръжливи и лесни за почистване. С помо..
99.00 лв. 80.00 лв. Без данък:80.00 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Tози сайт ползва бисквитки за да ви предложи най-добра работа със сайта.