Меню
Your Cart

Общински знамена

Произвеждаме знамена на всички общини в България. Купи общинско знаме директно от производител - Zname.bg

Общинските знамена изразяват идеята за местно самоуправление. Произходът им е свързан с процеса на преотстъпването на права и свободи от страна на централната власт, особено ярък в последните 50 години. В България, най-вероятно, първото местно знаме е това на град Монтана (тогава - 1935 г. - Фердинанд). През периода на социализма има идеи, някъде реализирани, за знамена на общинските и градските народни съвети. Истинският бум в утвърждаването на флагове от този тип у нас се наблюдава от средата на 90-те години на 20 в. насам.

Знаме на Община Аврен. Знамето е с размер 30/50 см. със стандартен джоб по късата страна. Знамето се изработва с директен дигитален печат с устойчиви и ярки цветове от двете страни на плата.  Прецизен шев с висококачествени конци.Материя: нетъкан текстил - подходящ и за външни условия - 13..
5.00 лв. Без данък:5.00 лв.
Знаме на Община Айтос. Знамето е с размер 30/50 см. със стандартен джоб по късата страна. Знамето се изработва с директен дигитален печат с устойчиви и ярки цветове от двете страни на плата.  Прецизен шев с висококачествени конци.Материя: нетъкан текстил - подходящ и за външни условия - 13..
5.00 лв. Без данък:5.00 лв.
Знаме на община Антоново. Знамето е с размер 30/50 см. със стандартен джоб по късата страна. Знамето се изработва с директен дигитален печат с устойчиви и ярки цветове от двете страни на плата.  Прецизен шев с висококачествени конци.Материя: нетъкан текстил - подходящ и за външни условия -..
5.00 лв. Без данък:5.00 лв.
Знаме на община Балчик. Знамето е с размер 30/50 см. със стандартен джоб по късата страна. Знамето се изработва с директен дигитален печат с устойчиви и ярки цветове от двете страни на плата.  Прецизен шев с висококачествени конци.Материя: нетъкан текстил - подходящ и за външни условия - 1..
5.00 лв. Без данък:5.00 лв.
Знаме на община Батак. Знамето е с размер 30/50 см. със стандартен джоб по късата страна. Знамето се изработва с директен дигитален печат с устойчиви и ярки цветове от двете страни на плата.  Прецизен шев с висококачествени конци.Материя: нетъкан текстил - подходящ и за външни условия - 13..
5.00 лв. Без данък:5.00 лв.
Знаме на община Белене. Знамето е с размер 30/50 см. със стандартен джоб по късата страна. Знамето се изработва с директен дигитален печат с устойчиви и ярки цветове от двете страни на плата.  Прецизен шев с висококачествени конци.Материя: нетъкан текстил - подходящ и за външни условия - 1..
5.00 лв. Без данък:5.00 лв.
Знаме на Община Белово. Знамето е с размер 30/50 см. със стандартен джоб по късата страна. Знамето се изработва с директен дигитален печат с устойчиви и ярки цветове от двете страни на плата.  Прецизен шев с висококачествени конци.Материя: нетъкан текстил - подходящ и за външни условия - 1..
5.00 лв. Без данък:5.00 лв.
Знаме на Община Белослав. Знамето е с размер 30/50 см. със стандартен джоб по късата страна. Знамето се изработва с директен дигитален печат с устойчиви и ярки цветове от двете страни на плата.  Прецизен шев с висококачествени конци.Материя: нетъкан текстил - подходящ и за външни условия -..
5.00 лв. Без данък:5.00 лв.
Знаме на Община Берковица. Знамето е с размер 30/50 см. със стандартен джоб по късата страна. Знамето се изработва с директен дигитален печат с устойчиви и ярки цветове от двете страни на плата.  Прецизен шев с висококачествени конци.Материя: нетъкан текстил - подходящ и за външни усл..
5.00 лв. Без данък:5.00 лв.
Знаме на Община Благоевград. Знамето е с размер 30/50 см. със стандартен джоб по късата страна. Знамето се изработва с директен дигитален печат с устойчиви и ярки цветове от двете страни на плата.  Прецизен шев с висококачествени конци.Материя: нетъкан текстил - подходящ и за външни услови..
5.00 лв. Без данък:5.00 лв.
Знаме на Община  Бобов дол. Знамето е с размер 30/50 см. със стандартен джоб по късата страна. Знамето се изработва с директен дигитален печат с устойчиви и ярки цветове от двете страни на плата.  Прецизен шев с висококачествени конци.Материя: нетъкан текстил - подходящ и за външ..
5.00 лв. Без данък:5.00 лв.
Знаме на Община Божурище. Знамето е с размер 30/50 см. със стандартен джоб по късата страна. Знамето се изработва с директен дигитален печат с устойчиви и ярки цветове от двете страни на плата.  Прецизен шев с висококачествени конци.Материя: нетъкан текстил - подходящ и за външни условия -..
5.00 лв. Без данък:5.00 лв.
Показани 1 от 12 | 118 (10 Страници)
Tози сайт ползва бисквитки за да ви предложи най-добра работа със сайта.