Меню
Your Cart

Пилони за рекламни и плажни знамена

Пилони за рекламни и плажни знамена и флагове: купи пилон за плажно знаме директно от онлайн магазина на производителя - www.zname.bg 
Плажните и рекламните знамена са Вашата мобилна целогодишна реклама, която се събира в една чанта! Изработени от алуминий и фибростъкло плажните пилони са едновременно леки и здрави и подходящи за всякакви метеорологични условия.
Плажните флагове са с елегантна кройка с нестандартна форма. Подходящи са за монтаж пред търговския обект, или вътре в него – при промоции или насочване на вниманието към конкретен продукт. Гарантиран ефект дори при безветрие. Трябват ни само Вашето лого и рекламно послание. Може да ги използвате за маркетинг, реклама или PR.

Пилон за плажно знаме размер S. Пилонът е изработен от алуминий и фибростъкло и е изключително лек и здрав. Подходящ е за плажно знаме тип капка или тип перо/сърф с размер S. Пилонът е с дължина 290 см. и при поставяне на флаг височината му става 260 см.Отстъпка в цената при поръчка на едро...
35.00 лв. Без данък:35.00 лв.
Пилон за плажно знаме размер M. Пилонът е изработен от алуминий и фибростъкло и е изключително лек и здрав. Подходящ е за плажно знаме тип капка или тип перо/сърф с размер M. Пилонът е с дължина 350 см. и при поставяне на флаг височината му става 310 см.Отстъпка в цената при поръчка на едро...
45.00 лв. Без данък:45.00 лв.
Пилон за плажно знаме размер L. Пилонът е изработен от алуминий и фибростъкло и е изключително лек и здрав. Подходящ е за плажно знаме тип капка или тип перо/сърф с размер L. Пилонът е с дължина 445 см. и при поставяне на флаг височината му става 410 см.Отстъпка в цената при поръчка на едро...
55.00 лв. Без данък:55.00 лв.
Г-образен пилон за рекламно знаме тип Банер с размер S. Този размер пилон е подходящ е за рекламно знаме тип Банер с размер S - 70/200 см. Пилонът е с височина 250 см. и при поставено знаме краят му е на 50 см. от земята.Пилонът е лека и здрава алуминиева конструкция, която се разглобява на 4 части ..
42.00 лв. Без данък:42.00 лв.
Г-образен пилон за рекламно знаме тип Банер с размер М. Този размер пилон е подходящ е за рекламно знаме тип Банер с размер S - 75/250 см. Пилонът е с височина 300 см. и при поставено знаме краят му е на 50 см. от земята.Пилонът е лека и здрава алуминиева конструкция, която се разглобява на 4 части ..
51.00 лв. Без данък:51.00 лв.
Г-образен пилон за рекламно знаме тип Банер с размер L. Този размер пилон е подходящ е за рекламно знаме тип Банер с размер L - 80/300 см. Пилонът е с височина 350 см. и при поставено знаме краят му е на 50 см. от земята.Пилонът е лека и здрава алуминиева конструкция, която се разглобява на 4 части ..
56.00 лв. Без данък:56.00 лв.
Свредел с адаптор Свредел с адаптор
Най-продаван
Винт - свредел – изработен от ABS с метален адаптор/ротатор на върха. Лек и здрав, подходящ за монтаж в пясък, сняг или рохка почва, с прибиращи се дръжки за лесно навиване. Важна особеност е ротатора, който се поставя в стойката и позволява плавно въртене на пилона и флага по посоката на вятъра.Раз..
32.40 лв. Без данък:32.40 лв.
Стоманен клин за забиване с ротатор. Подходящ за набиване в различни типове почви. Важна особеност е ротатора, който позволява плавно въртене на пилона и флага по посоката на вятъра.Размери: 5/53 см.Отстъпка в цената при поръчка на едро...
25.00 лв. Без данък:25.00 лв.
Здрав пластмасов свредел за отговорни закрепвания на екстремни места - на плажа или в планината. Навива се лесно посредством метален върток включен в комплекта. Подходящ за пилон с размер от ф17 до ф33 мм. и от ф34 до ф55мм. Според затягане на дюзата се постига контрол на въртене по посока на вятъра..
42.00 лв. Без данък:42.00 лв.
Метална стойка кръст - крос база. Стойката бързо и лесно се сгъва и разгъва и това я прави лесна за транспортиране. Разполага с 4 дупки в четирите края за анкериране при нужда. Може да се съчетае с пластична водна база за по-голяма устойчивст. Прахово боядисана в черно с ротатор от неръждаема стоман..
36.00 лв. Без данък:36.00 лв.
Каучукова плоска стойка - плоска база с дебелина 30мм. и тегло 15 кг. с ротатор за свободно въртене на флага по посока на вятъра. Оребрена долна страна против приплъзване, разполага с дръжка за лесно и удобно пренасяне.Размери: 50/50 см....
149.00 лв. Без данък:149.00 лв.
Плоска метална стойка - плоска основа за равна повърхност. Стоманена плоска база с размери 30/30 см. с отвор за захващане. Може да се съчетае с пластична водна база за по-голяма устойчивст. Прахово боядисана в черно с ротатор, който се поставя в стойката и позволява плавно въртене на пилона и ф..
60.00 лв. Без данък:60.00 лв.
Показани 1 от 12 | 17 (2 Страници)
Tози сайт ползва бисквитки за да ви предложи най-добра работа със сайта.