Меню
Your Cart

Пилони за знамена

Изработка на пилон за знаме от производител на пилони за знамена - онлайн магазин zname.bg.

Няколко причини защо да купите от нас:

- След като бетонирате основите само ние ще изпратим екип от специалисти, които ще доставят и ще монтират пилоните и ще окачат знамената Ви.

- Само при нас може да изберете цвета на пилоните, които искате.

- Само ние можем да произведем пилон за знаме по Ваш размер и изисквания или да модифицираме някой от стандартните модели според нуждите Ви.

Сглобяем алуминиев пилон със знаме на България 90/150 см. Сглобяем алуминиев пилон със знаме на България 90/150 см.
Най-продаван -37 %
Сглобяем и лесен за монтаж алуминиев пилон с връх, през който минава въжето за вдигане и сваляне на знамето.  Максимална височина на пилона при използване на всички съставни части е 600 см. Пилонът се състои от 4 алуминиеви съставни части по 150 см., ПВЦ ръкав за поставяне в земята, 11 метра в..
298.00 лв. 189.00 лв. Без данък:189.00 лв.
Сглобяем и лесен за монтаж алуминиев пилон с ролка, въже и връх - кръгла топка.  Максималната височина на пилона при използване на 5-те съставни части - 610 см. Този модел пилон е подходящ за поставяне на соларно осветление, което да осветява знамето. Всяка съставна част е 120 см. с външен диам..
298.00 лв. Без данък:298.00 лв.
Соларно лед осветление за знаме на пилон Соларно лед осветление за знаме на пилон
Най-продаван
Соларно лед осветление за знаме на пилон, осигуряващо осветеност на знамето през цялата тъмна част на денонощието. Автоматично зареждане през деня и светене през тъмната част на денонощието. Две степени на светене.Характеристики:Соларен панел: 6V/300MAБатерия: 2200 MHAЖивот на батерията:  около..
99.00 лв. Без данък:99.00 лв.
Лесен за монтаж телескопичен алуминиев пилон с въртящо се хоризонтално рамо на 360 градуса. Пилонът се състои от четири секции и възможната височина е от 3 до 6 метра. Телескопичният пилон за знаме е подходящ за използване на вътрешни или външни места. Моделът спомага изображението на флага да ..
399.00 лв. 299.00 лв. Без данък:299.00 лв.
Пилон за знаме стандартен тип флаг
Най-продаван
Стандартен пилон за знаме тип флаг. Знамето се издига посредством въже, което се намира извън пилона. На този пилон може да се поставят знамена с различни размери. Пилонът може да се изработи с цвят по Ваш избор.В цената е включена и основа за вкопаване и бетониране. Височина над повърхността - от 4..
369.00 лв. Без данък:369.00 лв.
Пилон за знаме под формата на буквата F. Знамето се окача в двата си края и винаги е опънато и се вижда цялото по всяко време. На този пилон може да се поставят знамена с различни размери. Пилонът се накланя, за да се сменя знамето посредством панта в долната част. Предимствата на този модел пилон с..
549.00 лв. Без данък:549.00 лв.
Пилон за знаме с въртящ връх. Знамето се окача в горния си край и се прикрепя към стълба посредством капси и так винаги е опънато. На този пилон може да се поставят знамена с различни размери. Пилонът се накланя, за да се сменя знамето посредством панта в долната част. Предимствата на този модел пил..
599.00 лв. Без данък:599.00 лв.
Метална стойка за знамена за стълб. Стойката се изработва по изисквания на клиента - дебелина на стълба и размери на знамената, които трябва да се поставят.Отстъпка в цената при поръчка на едро...
49.00 лв. Без данък:49.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Tози сайт ползва бисквитки за да ви предложи най-добра работа със сайта.