Меню
Your Cart

Основи за плажни пилони

Закрепването е важна част от монтажа на Вашия плажен или рекламен пилон. За гарантирането на естетичен вид и дълготрайна употреба на Вашия флаг,  препоръчваме употребата на нашите специализирани основи, предназначени за монтаж във вътрешни помещения или на открито. Всички основи са съвместими с всички модели и размери плажни и рекламни пилони, които предлагаме.

Свредел с адаптор Свредел с адаптор
Най-продаван
Винт - свредел – изработен от ABS с метален адаптор/ротатор на върха. Лек и здрав, подходящ за монтаж в пясък, сняг или рохка почва, с прибиращи се дръжки за лесно навиване. Важна особеност е ротатора, който се поставя в стойката и позволява плавно въртене на пилона и флага по посоката на вятъра.Раз..
28.80 лв. Без данък:28.80 лв.
Стоманен клин с ротатор Стоманен клин с ротатор
Най-продаван
Стоманен клин за забиване с ротатор. Подходящ за набиване в различни типове почви. Важна особеност е ротатора, който позволява плавно въртене на пилона и флага по посоката на вятъра.Размери: 5/53 см.Отстъпка в цената при поръчка на едро...
25.80 лв. Без данък:25.80 лв.
Здрав пластмасов свредел за отговорни закрепвания на екстремни места - на плажа или в планината. Навива се лесно посредством метален върток включен в комплекта. Подходящ за пилон с размер от ф17 до ф33 мм. и от ф34 до ф55мм. Според затягане на дюзата се постига контрол на въртене по посока на вятъра..
39.90 лв. Без данък:39.90 лв.
Метална стойка кръст - крос база. Стойката бързо и лесно се сгъва и разгъва и това я прави лесна за транспортиране. Разполага с 4 дупки в четирите края за анкериране при нужда. Може да се съчетае с пластична водна база за по-голяма устойчивст. Прахово боядисана в черно с ротатор от неръждаема стоман..
36.00 лв. Без данък:36.00 лв.
Плоска метална стойка - плоска основа за равна повърхност. Стоманена плоска база с размери 30/30 см. с отвор за захващане. Може да се съчетае с пластична водна база за по-голяма устойчивст. Прахово боядисана в черно с ротатор, който се поставя в стойката и позволява плавно въртене на пилона и ф..
79.00 лв. Без данък:79.00 лв.
Плоска метална стойка(5мм.) - плоска основа за равна повърхност. Стоманена плоска база с размери 37/37 см. с отвор за захващане. Може да се съчетае с пластична водна база за по-голяма устойчивст. Прахово боядисана в черно с ротатор, който се поставя в стойката и позволява плавно въртене на пило..
99.00 лв. Без данък:99.00 лв.
Пластична водна база с клапа за пълнене и източване на водата. Капацитет - до 10 литра. Транспортира се лесно в сгънат вид.Комбинира се с база кръст или с плоска метална стойка за повече устойчивост.Отстъпка в цената при поръчка на едро...
15.00 лв. Без данък:15.00 лв.
Бяла кръгла ПВЦ база / основа за плажен пилон. Лека и удобна за транспортиране. Изработена от полиетилен и може да се пълни както с вода, така и с пясък. Степента на затягане позволява въртене на пилона и знамето по посока на вятъра.Размери: 38/38/10 см. Височината на елемента за затя..
19.90 лв. Без данък:19.90 лв.
Правоъгълна черна ПВЦ база / основа за плажен пилон. Лека и удобна за транспортиране. Изработена от полиетилен и може да се пълни както с вода, така и с пясък. Степента на затягане позволява въртене на пилона и знамето по посока на вятъра.Размери: 38/438/10 см. Височината на елемента ..
24.90 лв. Без данък:24.90 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Tози сайт ползва бисквитки за да ви предложи най-добра работа със сайта.