Меню
Your Cart

Основи за плажни пилони

Закрепването е важна част от монтажа на Вашия плажен или рекламен пилон. За гарантирането на естетичен вид и дълготрайна употреба на Вашия флаг,  препоръчваме употребата на нашите специализирани основи, предназначени за монтаж във вътрешни помещения или на открито. Всички основи са съвместими с всички модели и размери плажни и рекламни пилони, които предлагаме.

Винт - свредел – изработен от ABS с метален адаптор/ротатор на върха. Лек и здрав, подходящ за монтаж в пясък, сняг или рохка почва, с прибиращи се дръжки за лесно навиване. Важна особеност е ротатора, който позволява плавно въртене на пилона и флага по посоката на вятъра.Размери: височина: 53 см., ..
30.00 лв. Без данък:30.00 лв.
Стоманен клин за забиване с ротатор. Подходящ за набиване в различни типове почви. Важна особеност е ротатора, който позволява плавно въртене на пилона и флага по посоката на вятъра. Размери: 5/53 см.Отстъпка в цената при поръчка на едро...
24.00 лв. Без данък:24.00 лв.
Здрав пластмасов свредел за отговорни закрепвания на екстремни места - на плажа или в планината. Навива се лесно посредством метален върток включен в комплекта. Подходящ за пилон с размер от ф17 до ф33 мм. и от ф34 до ф55мм. Според затягане на дюзата се постига контрол на въртене по посока на вятъра..
42.00 лв. Без данък:42.00 лв.
Метална стойка кръст - крос база. Стойката бързо и лесно се сгъва и разгъва и това я прави лесна за транспортиране. Разполага с 4 дупки в четирите края за анкериране към повърхността при нужда. Стойката е прахово боядисана в черен цвят и се продава с полиран стоманен елемент, който е с диаметър 17 м..
39.00 лв. Без данък:39.00 лв.
Каучукова плоска стойка - плоска база с дебелина 30мм. и тегло 15 кг. с ротатор за свободно въртене на флага по посока на вятъра. Оребрена долна страна против приплъзване, разполага с дръжка за лесно и удобно пренасяне.Размери: 50/50 см....
149.00 лв. Без данък:149.00 лв.
Плоска метална стойка - плоска основа за равна повърхност. Стоманена плоска база прахово боядисана в черен цвят с размери 30/30 см. с отвор за хващане при пренасяне. Основата има дупки в четирите ъгъла за анкериране към повърхността при нужда. Стойката се продава с полиран стоманен елемент, който е ..
60.00 лв. Без данък:60.00 лв.
Пластична водна база с клапа за пълнене и източване на водата. Капацитет - до 10 литра. Транспортира се лесно в сгънат вид.Комбинира се с база кръст или с плоска метална стойка за повече устойчивост.Отстъпка в цената при поръчка на едро...
15.00 лв. Без данък:15.00 лв.
Правоъгълна ПВЦ база / основа за плажен пилон. Лека и удобна за транспортиране. Изработена от полиетилен и може да се пълни както с вода, така и с пясък. Степента на затягане позволява въртене на пилона и знамето по посока на вятъра.Размери: 45/45/11 см. Височината на елемента за затя..
29.90 лв. Без данък:29.90 лв.
Правоъгълна ПВЦ база / основа за плажен пилон с ротатор с вместимост 17 литра. Лека и удобна за транспортиране. Изработена от полиетилен и може да се пълни както с вода, така и с пясък. Ротаторът позволява въртенето на знамето на 360 градуса по посока на вятъра и така знамето се забелява п..
49.90 лв. Без данък:49.90 лв.
Стоманен ротатор с диаметър на въртящата част -17 мм. Подходящ за закрепяне към различни повърхности. Важна особеност е ротатора, който позволява плавно въртене на 360 градуса на пилона и флага по посоката на вятъра.Размери: 5/20 см.Отстъпка в цената при поръчка на едро...
20.00 лв. Без данък:20.00 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)