Меню
Your Cart

Интериорни и кабинетни стойки

Интериорните пилони са изключително ефективен и красив начин за показване на всякакви видове знамена. Прецизната им изработка допринася за положителната промяна и създаването на усещане за престиж във всеки офис, кабинет, стая, зала за събития и други. Стойките за знамена, които предлагаме са изработени от материали с високо качество, което гарантира тяхното дълготрайно използване. Всяка зала и кабинет имат място за знаме. 
Интериорна стойка за знаме за зала - 220 см. Интериорна стойка за знаме за зала - 220 см.
Най-продаван
Интериорна стойка за знаме за зала. Цената включва основа от дърво и метал и дръжка за носимо знаме по стандарт със заострен връх тип пика. Цената не включва знаме. Височина - 220см. Диаметър на основата - 27 см. Стойката е изработена от благородна дървесина неподатлива на изкривяване и стареене. Ст..
99.00 лв. Без данък:99.00 лв.
Интериорна стойка за зала за две знамена Интериорна стойка за зала за две знамена
Най-продаван
Интериорна стойка за зала за две знамена. Цената включва основа от дърво и метал и два броя дръжки за носимо знаме по стандарт със заострени върхове тип пика. Цената не включва знамена. Стойката е изработена от благородна дървесина неподатлива на изкривяване и стареене. Дължина на дървените дръжки -..
149.00 лв. Без данък:149.00 лв.
Интериорна стойка за зала за три знамена Интериорна стойка за зала за три знамена
Най-продаван
Интериорна стойка за зала за три знамена. Цената включва основа от дърво и метал и три броя дръжки за носимо знаме по стандарт със заострени върхове тип пика. Цената не включва знамена. Стойката е изработена от благородна дървесина неподатлива на изкривяване и стареене. Дължина на дървените дръжки -..
189.00 лв. Без данък:189.00 лв.
Интериорна стойка за зала за четири знамена. Цената включва основа от дърво и метал и четири броя дръжки за носимо знаме по стандарт със заострени върхове тип пика. Цената не включва знамена.. Стойката е изработена от благородна дървесина неподатлива на изкривяване и стареене. Дължина на дървените д..
223.00 лв. Без данък:223.00 лв.
Единична интериорна стойка от метал. Цената включва стойка основа + една метална дръжка със заострен връх тип пика по БДС без знаме. Височина - 220см. Диаметър на основата - 32 см. Най-подходящият размер знаме за тази стойка е 90/150 см.Материал: металОтстъпка в цената при поръчка на едро...
249.00 лв. 199.00 лв. Без данък:199.00 лв.
Двойна интериорна стойка от метал. Цената включва стойка основа + две метални дръжки със заострен връх тип пика по БДС без знамена. Височина - 220см. Диаметър на основата - 32 см. Най-подходящият размер знаме за тази стойка е 90/150 см.Материал: металОтстъпка в цената при поръчка на едро...
349.00 лв. Без данък:349.00 лв.
Двойна интериорна стойка от метал. Цената включва стойка основа + три метални дръжки със заострен връх тип пика по БДС без знамена. Височина - 220см. Диаметър на основата - 32 см. Най-подходящият размер знаме за тази стойка е 90/150 см.Материал: металОтстъпка в цената при поръчка на едро...
449.00 лв. Без данък:449.00 лв.
Метална стойка кръст за три знамена. Стойката бързо и лесно се сгъва и разгъва и това я прави лесна за транспортиране. Разполага с 4 дупки в четирите края за анкериране при нужда. Прахово боядисана в черно с диаметър на отворите - 28мм. Предложената цена включва само металната основа и в нея не са в..
69.00 лв. Без данък:69.00 лв.
Луксозно сатенено знаме на България 90/150 см. Луксозно сатенено знаме на България 90/150 см.
Най-продаван
Луксозно сатенено знаме на България с размер 90/150см. със стандартен джоб по късата страна - 5см.Шито от три цвята плат. Прецизен шев с висококачествени конци.Материя: пъвокачествен сатен - 160гр./м2.Отстъпка в цената при поръчка на едро.Формата и цветовете на националния флаг на България са записа..
29.90 лв. Без данък:29.90 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Tози сайт ползва бисквитки за да ви предложи най-добра работа със сайта.