Меню
Your Cart

Аксесоари за пилони за знамена

Всички пилони закупени от нас получавате с пълен комплект аксесоари необходими за монтирането им и окачване на знамената. Предлагаме и всички възможни аксесоари и резервни части за пилони, които могат да Ви бъдат необходими в бъдеще.

Придържащ ринг за знаме за пилон Придържащ ринг за знаме за пилон
Най-продаван
Придържащ ринг за знаме за пилон. Дължина - 60 см. Подходящ за пилони с диаметър до 16 см.Отстъпка в цената при поръчка на едро...
6.00 лв. Без данък:6.00 лв.
Въже за знаме за пилон Въже за знаме за пилон
Най-продаван
Здраво въже с дебелина 6мм. специално разработено за издръжливост на слънце и външни атмосферни условия. Ниска абсорбация на вода и лесно за почистване. Разрушаващо натоварване: 270 daN (kg.)Цената е за линеен метър.Материал: 100 % полиестер произведен в Германия...
1.49 лв. Без данък:1.49 лв.
Декоративен връх топка за пилон за знаме. Размери: 75/71 мм. ..
29.00 лв. Без данък:29.00 лв.
Подсилен придържащ ринг за знаме за пилон Подсилен придържащ ринг за знаме за пилон
Най-продаван
Подсилен флагов ринг направен от плътен ПВЦ материал за по-голяма издръжливост. Придържащите рингове за знаме за пилон са необходим компонен за правилното закрепване на знаме към всеки модел пилон. Чрез тях знамето се придържа близо до пилона при вятър и така се намалява възможността знамето да се с..
7.20 лв. Без данък:7.20 лв.
Соларно лед осветление за знаме на пилон, осигуряващо осветеност на знамето през цялата тъмна част на денонощието. Автоматично зареждане през деня и светене през тъмната част на денонощието. Две степени на светене.Характеристики:Соларен панел: 6V/300MAБатерия: 2200 MHAЖивот на батерията:  около..
149.00 лв. Без данък:149.00 лв.
Флагова тежест тип блокче Флагова тежест тип блокче
Най-продаван
Тежест за знаме, която не позволява знамето да се набира нагоре по пилона и държи знамето изпънато постоянно. Тежестта се закрепя за най-доланата капса на знамето и обикаля пилона. Флаговата тежест придържа знамето към пилона и намалява значително възможността от скъсване при вятър.Отстъпка в цената..
72.00 лв. Без данък:72.00 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Tози сайт ползва бисквитки за да ви предложи най-добра работа със сайта.