Меню
Your Cart

Гербове

Изработване на гербове за стена от производител - онлайн магазин zname.bg. Можем да произведем всеки стенен герб по Ваш размер и изисквания.

Гербът на България е изправен златен коронован лъв на тъмночервено поле, обърнат на дясна хералдическа страна, поставен върху щит. От двете му страни има изобразени лъвове - щитодръжци, а над него — царска корона. Под щита има постамент от дъбови клонки със златни плодове и девизна лента с трикольорен кант, на която има изписан националният девиз „Съединението прави силата“.

Настоящият герб е одобрен от Народното събрание през 1997 година. Това е първият герб на България след края на комунистическото управление в края на 1980-те. Точният вид на герба е предмет на продължителни спорове между политическите партии.

Гербът на Република България се определя със Закона за герба на Република България, според който той е държавен символ, който изразява независимостта и суверенитета на българския народ и българската държава.

Дървен герб на България. Дърворезбата е с дълбок релеф и ясно изразени детайли. Използваният материал е масивна дървесина - парен бук. Ръчно обработен, патиниран и лакиран за дълга консервация.Стилна декорация за дома и офиса. Символ на престиж и родолюбие. Перфектен подарък за хора с патриотичен ду..
179.00 лв. Без данък:179.00 лв.
Герб на България ажурна дърворезба. Дърворезбата е с дълбок релеф и ясно изразени детайли. Използваният материал е масивна дървесина - орех. Ръчно обработен, патиниран и лакиран за дълга консервация.Стилна декорация за дома и офиса. Символ на престиж и родолюбие. Перфектен подарък за хора с патриоти..
299.00 лв. Без данък:299.00 лв.
Герб на Република България за стена с диаметър 35 см.Материал: дърво и месинг.Отстъпка в цената при поръчка на едро.Настоящият герб е одобрен от Народното събрание през 1997 година. Това е първият герб на България след края на комунистическото управление в края на 1980-те. Точният вид на герба е пре..
432.00 лв. Без данък:432.00 лв.
Герб на Република България за стена с диаметър 50 см.Материал: дърво и месинг.Отстъпка в цената при поръчка на едро.Настоящият герб е одобрен от Народното събрание през 1997 година. Това е първият герб на България след края на комунистическото управление в края на 1980-те. Точният вид на герба е пре..
633.60 лв. Без данък:633.60 лв.
Метален герб на Столична община за стена.Размери: 40/46 см.Материал: месинг..
699.00 лв. Без данък:699.00 лв.
Ажурен метален герб на Република България за стена с размери 45/38 см. Гербът е посредством лазерно рязане на слоеве в напълно реалистични цветове и пропорции. На гърба на герба има закачалка за монтиране на вертикална повърхност.Настоящият герб е одобрен от Народното събрание през 1997 година...
699.00 лв. Без данък:699.00 лв.
Ажурен метален герб на Република България за стена. Гербът е посредством лазерно рязане на шест слоя в напълно реалистични цветове и пропорции. На гърба на герба има закачалка за монтиране на вертикална повърхност.Настоящият герб е одобрен от Народното събрание през 1997 година. Това е пър..
960.00 лв. Без данък:960.00 лв.
Герб за стена на Нотариална камара на Република България.Размери: 30/30 см.Материал: Месинг и инокс..
699.00 лв. Без данък:699.00 лв.
Герб на България в рамка. Размерът на изображението е А3 - 30 x 40 см. Изработваме портрети в рамка със стъкло и на Георги Бенковски, Васил Левски, Христо Ботев, Любен Каравелов, Стефан Караджа, Хаджи Димитър, З. Стоянов, Петко Рачов Славейков, Софроний Врачански, Паисий Хилендарски, Васил..
29.90 лв. Без данък:29.90 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Tози сайт ползва бисквитки за да ви предложи най-добра работа със сайта.