Меню
Your Cart

Стойки за плажни знамена и пилони

Закрепването е важна част от монтажа на Вашия плажен пилон. За гарантирането на естетичен вид и дълготрайна употреба на Вашия плажен флаг, препоръчваме употребата на нашите специализирани стойки, предназначени за монтаж във вътрешни помещения или на открито.
Свредел с адаптор Свредел с адаптор
Най-продаван
Винт - свредел – изработен от ABS с метален адаптор/ротатор на върха. Лек и здрав, подходящ за монтаж в пясък, сняг или рохка почва, с прибиращи се дръжки за лесно навиване. Важна особеност е ротатора, който се поставя в стойката и позволява плавно въртене на пилона и флага по посоката на вятъра.Раз..
32.40 лв. Без данък:32.40 лв.
Стоманен клин за забиване с ротатор. Подходящ за набиване в различни типове почви. Важна особеност е ротатора, който позволява плавно въртене на пилона и флага по посоката на вятъра.Размери: 5/53 см.Отстъпка в цената при поръчка на едро...
25.00 лв. Без данък:25.00 лв.
Здрав пластмасов свредел за отговорни закрепвания на екстремни места - на плажа или в планината. Навива се лесно посредством метален върток включен в комплекта. Подходящ за пилон с размер от ф17 до ф33 мм. и от ф34 до ф55мм. Според затягане на дюзата се постига контрол на въртене по посока на вятъра..
42.00 лв. Без данък:42.00 лв.
Метална стойка кръст - крос база. Стойката бързо и лесно се сгъва и разгъва и това я прави лесна за транспортиране. Разполага с 4 дупки в четирите края за анкериране при нужда. Може да се съчетае с пластична водна база за по-голяма устойчивст. Прахово боядисана в черно с ротатор от неръждаема стоман..
36.00 лв. Без данък:36.00 лв.
Каучукова плоска стойка - плоска база с дебелина 30мм. и тегло 15 кг. с ротатор за свободно въртене на флага по посока на вятъра. Оребрена долна страна против приплъзване, разполага с дръжка за лесно и удобно пренасяне.Размери: 50/50 см....
149.00 лв. Без данък:149.00 лв.
Плоска метална стойка - плоска основа за равна повърхност. Стоманена плоска база с размери 30/30 см. с отвор за захващане. Може да се съчетае с пластична водна база за по-голяма устойчивст. Прахово боядисана в черно с ротатор, който се поставя в стойката и позволява плавно въртене на пилона и ф..
60.00 лв. Без данък:60.00 лв.
Плоска метална стойка(5мм.) - плоска основа за равна повърхност. Стоманена плоска база с размери 37/37 см. с отвор за захващане. Може да се съчетае с пластична водна база за по-голяма устойчивст. Прахово боядисана в черно с ротатор, който се поставя в стойката и позволява плавно въртене на пило..
100.00 лв. Без данък:100.00 лв.
Пластична водна база с клапа за пълнене и източване на водата. Капацитет - до 10 литра. Транспортира се лесно в сгънат вид.Комбинира се с база кръст или с плоска метална стойка за повече устойчивост.Отстъпка в цената при поръчка на едро...
15.00 лв. Без данък:15.00 лв.
Правоъгълна ПВЦ база / основа за плажен пилон. Лека и удобна за транспортиране. Изработена от полиетилен и може да се пълни както с вода, така и с пясък. Степента на затягане позволява въртене на пилона и знамето по посока на вятъра.Размери: 45/45/11 см. Височината на елемента за затя..
29.90 лв. Без данък:29.90 лв.
Правоъгълна ПВЦ база / основа за плажен пилон с ротатор с вместимост 20 литра. Лека и удобна за транспортиране. Изработена от полиетилен и може да се пълни както с вода, така и с пясък. Ротаторът позволява въртенето на знамето на 360 градуса по посока на вятъра и така знамето се забелява п..
49.90 лв. Без данък:49.90 лв.
Стоманен ротатор Стоманен ротатор
Най-продаван
Стоманен ротатор с диаметър на въртящата част -17 мм. Подходящ за закрепяне към различни повърхности. Важна особеност е ротатора, който позволява плавно въртене на 360 градуса на пилона и флага по посоката на вятъра.Размери: 5/20 см.Отстъпка в цената при поръчка на едро...
20.00 лв. Без данък:20.00 лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Tози сайт ползва бисквитки за да ви предложи най-добра работа със сайта.