Когато видите знаме усукано около дръжката, на която е поставено винаги се питаме може ли знамето да не е усукано около дръжката? Отговорът е да. Вече предлагаме антиусукващ механизъм за знаме състоящ се от два пластмасови ринга с метални карабини. Знамето, което е подходящо за този механизъм трябва да бъде с две капси. Този механизъм затруднява усукването на знамето около дръжката, за която е закрепено, но не е подходящ при силен вятър. Представяме Ви видео инструкция за поставянето на механизма:


Предлагаме и комплект сглобяема метална дръжка за знаме до 180 см. с декоративен връх и механизъм против усукване на знамето


Знамето за тази дръжка трябва да бъде с 2 капси, защото в комплекта са включени 2 елемента въртящи се на 360 градуса с карабини, които се хващат за капсите на знамето и не позволяват знамето да се усуква около дръжката. Дръжката е с диаметър 25.4 см. Подходяща е за различни размери знамена, защото антиусукващите елементи са подвижни и се нагласят според размера на знамето. Видео инструкция за този по-добър вариант на механизъм против усукване на знамето може да видите по-долу:


Какви флагове можем да закупим от магазин за знамена?