Меню
Your Cart

За нас

www.zname.bg е Интернет магазин за знамена собственост на ФЛАГОВЕ БГ ЕООД с ЕИК/Булстат: 206853950.  Дружеството ни е с основна дейност производство и продажба на знамена, флагове и аксесоари за тях. Фирмата ни е с дългогодишен опит в производството на висококачествени национални и тематични знамена. Нашата компания се отличава с грижа за детайла и използване на висококачествени материали, гарантиращи устойчивост и дълготрайност на нашите продукти. Като водещ производител на висококачествени знамена сме посветени на предоставянето на продукти от изключително качество и професионално обслужване. Съчетаваме традицията с иновациите, за да създадем знамена, които не само излъчват естетика и стил, но също са издръжливи и устойчиви.

Производствената ни линия използва съвременни технологии и висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и издръжливост на знамената, които произвеждаме. Ние сме посветени на внимателния подбор на материалите и прецизната изработка, за да създадем продукти, които отговарят на най-високите стандарти.

С гордост осигуряваме нашите продукти на клиенти от различни сфери – бизнес, образование, обществени институции и други. Нашата мисия е да бъдем надежден партньор за тези, които търсят висококачествени знамена.

Стремим към една единствена цел - Всеки български дом и офис да има знаме! Десетки хиляди вече ни се довериха. Целта ни е всеки ден по-близо.