Информационен блог

Къде може да се намери добър магазин за знамена?

22/01/2018

Както е известно, националното знаме е характерен белег за всяка държава и начинът, по който изглежда, се определя от Конституцията, по отношение на България.

Цветовете на нашето знаме са три и са разположени хоризонтално един под друг, като са подредени по следния начин – бяло, зелено и червено, отгоре надолу. Всяка част е правоъгълна, като е еднаква с останалите по големина. Ако се интересувате от различни видове, като размери знамена, като настоящото ни национално знаме или друго, можете да направите поръчка от магазин за знамена в https://www.zname.bg/, който предлага богато разнообразие от варианти.

Какви флагове можем да закупим от магазин за знамена?

01/12/2017

Изборът на знаме по начало изглежда лесен, веднага след като решите какво искате да бъде то. В магазин за знамена zname в интернет бихте могли да откриете богато разнообразие от национални флагове, знамена на Европейския съюз и някои по-специални такива. Накратко – от него можете да закупите всичко, което сметнете, че ви е необходимо.

Въпросът – „кога ни трябва знаме“ звучи нелепо, но все пак не може и без него, тъй като не във всеки дом има българското знаме и не на всяка институция – европейско. Е, в случай, че все още нямате българския флаг в дома си под никаква форма – изглежда е време да посетите zname.bg.
Какви флагове можем да закупим от магазин за знамена?

По-богат ли е асортиментът от флагове онлайн в магазин за знамена?

29/11/2017

Вероятно, ако съобщите, че искате да си купите флаг повечето ваши приятели ще ви погледнат странно, но в закупуването на знаме няма нищо необичайно. Именно на това е посветена и настоящата публикация, защото поводите за пазаруване на знамена са редица, а за тях е необходимо само едно – желание.

Как поръчате през интернет знаме от магазин за знамена?

24/10/2017

Знамето не е нещо, от което човек се нуждае всеки ден – то просто е там, когато вдигнете поглед. Следователно едва ли купувате знамена ежедневно. Но със сигурност можем да твърдим, че да поставите българското знаме в дома си или на мястото, където работите, е преживяване, което не бива да пропускате. Особено приятно е тогава, когато имате възможност да изберете флага сами, именно затова и в настоящата публикация ще ви помогнем да откриете, поръчате и да получите своето знаме от лесно достъпен в интернет магазин за знамена.
Как поръчате през интернет знаме от магазин за знамена?

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)